Bucketlist

Den senaste tiden har jag funderat en hel del på vad jag skulle fylla min bucketlist med. Den kommer inte vara speciellt lång men jag har fortfarande en del saker kvar jag vill göra och några platser jag vill uppleva. Min mans bucketlist är av ett annat slag då han är allvarligt sjuk i cancer. Han skulle vilja ha tid men inte till vilket pris som helst. Vi har pratat mycket om vad som är viktigt i livet och är bägge överens om att kvalitet går före kvantitet och det är så vi försöker leva.

Just nu ser vår gemensamma lista ut så här:

Tid att vara tillsammans så mycket som möjligt, att äta frukost, lunch och middag ihop. Check!

Att umgås med våra söner trots att de har sina egna upptagna liv och sista året av studier på universitet. Trots allvaret handlar våra diskussioner om allt som rör det vardagliga till djupa samtal om liv, död och musik. Check!

Att ta en gemensam promenad en gång om dagen som vi inte alltid lyckas med då vissa dagar är tuffa för honom. Då rör han sig inomhus istället till hundens stora förvåning som inte förstår varför han tar en promenad inomhus. Check!

Att få vakna upp från en god natts sömn och det är inte alla nätter det händer, men när det händer är det helt underbart. Check!

Att få ta ledigt från cancern och tänka på något annat, se en rolig film, prata med familj och vänner som är oerhört stödjande. Check!

Att få ligga kvar lite längre på morgnarna och prata om allt möjligt medans hunden sover vidare så gott. Check!

Det finns en hel del som jag inte kan checka av men jag föredrar att vara tacksam för det jag kan göra.

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!